Kerst Kinderkoor weer van start

DRACHTEN - Op dinsdag 14 november start het Kerst Kinderkoor onder leiding van de dirigente Etty van der Mei weer met de repetities voor het Kerst Kinderkoor.

Het wordt dit jaar wel een heel bijzonder kerstproject, met als afsluiting een sfeervol kerstconcert op donderdag 21 december, samen met het Grootkoor Friesland in Schouwburg De Lawei. Verder zal optreden de bekende zangeres Elske DeWall, die ook samen met de kinderen gaat zingen met begeleiding van pianist Rob van Dijk.

Ieder jaar zingen er zo'n ruim zestig kinderen mee in het Kerst Kinderkoor, afkomstig uit geheel Friesland. Enthousiaste kinderen die graag zingen en in de leeftijd zijn van 8 tot en met 12 jaar, kunnen meedoen aan het Kerst Kinderkoor.

De repetities zijn op dinsdag 14 november, dinsdag 28 november en dinsdag 12 december. Deze repetities zijn van 16.30 uur tot 17.30 uur en worden gehouden in de Zuiderkerk, De Drift 46 in Drachten. De kinderen krijgen op de eerste repetitie een koorboek, een studie-cd met alle liedjes die op het programma staan, zodat iedereen thuis ook kan oefenen. Deelname aan het Kerst Kinderkoor is gratis.
Voor meer informatie kijk op:
www.grootkoor.nl of e-mail:
zing@grootkoor.nl