Concentratie bij keepster Kim Schapelhouman.
Concentratie bij keepster Kim Schapelhouman. Foto: Romke Visser

Remise zaalvrouwen Drachtster Boys

DRACHTEN - De zaalvoetbalvrouwen van Drachtster Boys en KTP Nieuw Roden speelden gelijk.

Drachtster Boys mocht het spel maken, maar kreeg al snel een tegenslag. Spelmaker Jessie Prijs blesseerde binnen twee minuten haar enkel en moest het strijdveld verlaten. KTP Nieuw Roden nam vervolgens het initiatief over. Drachtster Boys had de verdediging goed op orde en ook keepster Kim Schapelhouman was erg alert op de doelpogingen.
Verrassend genoeg was het Drachtster Boys dat met een voorsprong de rust in ging. Esther van Toledo ging een combinatie aan met Rianne Mulder. Mulder legde de bal panklaar voor Van Toledo, die scoorde: 1-0. Na rust had KTP Nieuw Roden balbezit en domineerde. Na elf minuten vond KTP Nieuw Roden het doel: 1-1. Esther van Toledo maakte uit een vrije trap 2-1 voor Drachtster Boys. Met nog minder dan een seconde op de klok, sleepte KTP Nieuw Roden nog een punt uit de strijd: 2-2.