Waterpoloheren DraGor naar winst

DRACHTEN - Zaterdagavond stond voor de waterpoloheren van DraGor de thuiswedstrijd tegen EZC uit Enschede op het programma. Die werd gewonnen door de Drachtsters.

Tot halverwege het eerste kwart ging de wedstrijd enigszins gelijk op tot een 2-2 stand. Daarna wisten de DraGorianen zeer makkelijk het net te vinden. Halverwege de wedstrijd stond er 10-3 op het scorebord.

Ook in de tweede helft van de wedstrijd werd er in hetzelfde tempo doorgespeeld, zo werd er wederom tien keer gescoord door DraGor. Hoogtepuntje hierbij was het prachtige doelpunt van Allard de Vries, enkele seconden voor het eindsignaal. Met een prachtige backhand schijnbeweging werden twee verdedigers en de keeper op het verkeerde been gezet. Vervolgens werd alsnog de backhand uitgevoerd, waarna de bal prachtig in de hoek verdween. Met een eindstand van 20-4 hebben de Drachtster heren een mooie stap gemaakt in de competitie.

Doelpunten: Johan de Haan (5), Mitchell van den Adel (4), Magchiel Groen (3), Allard de Vries (3), Coen Bakker (2), Gerlof Huntelerslag, Jelmer Groen en Dean Damstra. Zondagavond 5 november speelt DraGor in Twello tegen Proteus.