ONT en Marum remiseren op 0-0

OPEINDE - Een 0-0 wedstrijd hoeft niet saai te zijn. Dat bleek bij de wedstrijd ONT - Marum.

Geen van beide teams had aanspraak op de drie punten, dus werd de 0-0 aan beide zijden naar tevredenheid aanvaard. Beide partijen hielden de eerste helft de ruimtes op het middenveld klein. De tegenstander werd opgejaagd en dat betekende veel onnauwkeurigheid aan beide kanten. Beide partijen kwamen niet tot een aanvaardbare aanval. In de tweede helft was het spelbeeld wel wat opener. ONT-doelman Rory Bruinja moest aan de bak bij een inzet van Joerie Schuiling en Jaap-Jan van Leeuwen haalde een inzet van Marc Oldewarris van de lijn. ONT kreeg één kans. De prima spelende 'targetman' Otto Kooi bracht Jurjen Veenstra in stelling. A-junior Veenstra viel zeker niet uit de toon bij ONT, maar scoorde niet.