Elfde Indoor Zwaagwesteinde

DE WESTEREEN - Dit jaar, alweer voor de elfde keer. wordt manege 'It Bytling' in De Westereen het decor voor Indoor Zwaagwesteinde. Deze editie zal plaatsvinden van 6 tot en met 11 november.

Na de succesvolle afgelopen jaren zal de organisatie ook dit jaar ruiters en publiek weer een week vol fantastische paardensport aanbieden. Om het concours voor een ieder toegankelijk te houden, geldt de gehele week gratis entree. De week wordt traditioneel gestart met drie dressuuravonden. Hierin zullen dressuurpaarden strijden om fantastische prijzen.

De woensdagavond wordt gevuld met de klasse ZZ licht en de 'Kür op muziek'. In de tweede helft van de week is het de beurt aan de springpaarden. Ruiters en amazones van binnen en buiten de regio zullen weer zorgen voor mooie en spannende paardensport. Tijdens de showavond op zaterdag zal de spannende B-finale worden verreden en de op vrijdag geselecteerde ponyruitertjes komen verkleed aan de start tijdens de 'Super Ponyfinale'.
Nieuw dit jaar is de Bjusterbaarlike L-finale, op de vroege zaterdagavond. Tevens zal het sensationele 'Masterspringen' opnieuw veel publiek naar de gezellige manegehallen en nieuwe kantine in De Westereen trekken. Onder het genot van een hapje, een drankje en livemuziek zal deze editie van Indoor Zwaagwesteinde feestelijk worden afgesloten.