Eddie Mulder bij Muzikamer

NOARDBURGUM - Zondagmiddag 5 november is een Muzikamer Concert gepland waarin de gitaar centraal staat. Als gastartiest komt een geweldige gitarist, Eddie Mulder, optreden.

Zijn spel is beïnvloed door veel verschillende muziekstijlen. Na een gedegen opleiding bij onder andere Roel Slofstra, hebben symfonische/progressieve rock, pop, Ierse folk, jazz en klassiek zijn muzikale vocabulaire gevormd. Sessiewerk in studio's en de groepen waarin hij speelt zoals Flamborough Head, Trion, Leap Day, Avenue en French Connection maken dat hij beschikt over enorme podiumervaring. Samen met Jos Harteveld maakt hij tevens deel uit van het duo 'Two Faces'. De laatste tijd treedt hij echter in de spotlight met solo-optredens waarbij hij zijn eigen composities ten gehore brengt op akoestische gitaar. Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan zijn derde cd.

Muzikaliteit, originaliteit, technische begaafdheid, integriteit en bevlogenheid zijn van toepassing op zijn spel. Natuurlijk zullen Gerard & Compagnie en Jan & Frank deze middag ook spelen. Om half drie staat de koffie/thee klaar op locatie Tsjerkepaed 28 in Noardburgum. Graag reserveren via de link op www.muzikamer.nl, vragen De Muzikameraden.