Circus Renz zal het publiek in Dokkum onder andere vermaken met 
spectaculaire dierenacts.
Circus Renz zal het publiek in Dokkum onder andere vermaken met spectaculaire dierenacts. Foto: Ingezonden

Circus Renz slaat tenten op in Dokkum

DOKKUM - Circus Renz uit Berlijn is bezig met de nieuwe Europatour 2017 en zal van 2 tot en met 5 november, na een succesvol verblijf in Twente, een bezoek brengen aan Dokkum.

Het in 1842 opgerichte, grootste circus van Nederland komt met een grotendeels vernieuwd programma en zal een serie daverende voorstellingen verzorgen. Het grote circusdorp zal worden opgebouwd op het voormalige AZC-terrein aan de Parklaan, achter het politiebureau. De grote circustent zal vanuit de verre omtrek te zien zijn en biedt plaats aan duizend toeschouwers. Natuurlijk zijn er, zoals gebruikelijk bij circus Renz, vele dieren te bewonderen, zowel in de show als op het buitenterrein. Zeer bijzonder is het feit dat er onlangs weer veel dieren zijn geboren, die natuurlijk te bezichtigen zijn voor de bezoekers.

Ondanks het feit dat wilde dieren niet meer mogen optreden in circussen in Nederland, is circus Renz er weer in geslaagd een fantastisch programma neer te zetten. Artiesten uit de hele wereld, die de afgelopen jaren vele prijzen hebben gewonnen, zullen het programma compleet maken met luchtacrobatiek, jonglage, clownerie, illusies en vele dierenacts, zoals met Siberische steppenkamelen, honden en veel paarden.

Maak de show in Dokkum mee en beleef de betoverende wereld van zand en zaagsel. In diverse winkels en plaatselijke kranten zullen reductiekaarten verschijnen waarmee men met zeer aantrekkelijke kortingen een bezoek kan brengen aan het circus. Voor verdere info: www.circus-renz-berlin.nl
Voorstellingen: donderdag 2 november 19.00 uur première, vrijdag 3 november 17.00 uur (familiedag, alle plaatsen volwassenen € 15 en kind. € 10), zaterdag 4 november 15.00 uur en zondag 5 november 14.00 uur.