Geef mening over bevolkingsonderzoek borstkanker in Drachten

DRACHTEN - Bevolkingsonderzoek Noord wil graag weten wat uw ervaringen zijn met het bevolkingsonderzoek borstkanker. Wat is u goed bevallen, heeft u kritiek of tips? "Wij leren er graag van en kunnen hiermee onze dienstverlening verbeteren. Wij waarderen het zeer als u meedoet. Deelnemers ontvangen daarom naast een reiskostenvergoeding een cadeaubon ter waarde van vijfentwintig euro."

Tijdens een bijeenkomst in Drachten op dinsdag 7 november kunt u uw mening geven over hoe u het onderzoek heeft ervaren. Dit kan over allerlei zaken gaan: de ontvangst, de manier waarop u bent behandeld, de informatie die u heeft ontvangen, enzovoort.
De bijeenkomst wordt geleid door Zorgbelang Groningen (een onafhankelijke patiƫntenorganisatie). Ook zijn bij de bijeenkomst medewerkers van Bevolkingsonderzoek Noord aanwezig.

Inloop is om 17.15 uur, met broodjes en soep. De bijeenkomst zal duren tot circa 19.45 uur. In het eerste deel van de bijeenkomst praat u onder leiding van de gespreksleider samen over onderwerpen die u belangrijk vindt. In het tweede deel kunnen er vragen gesteld worden.

Meedoen?

Wilt u meedoen, stuur dan een mailtje naar communicatie@bevolkingsonderzoeknoord.nl of bel 050 - 520 88 99. U ontvangt een bevestiging met nadere informatie over de locatie.