ONT verliest duel der machtelozen

HURDEGARYP - Het voetbalduel Hardegarijp (twee punten) tegen ONT (drie punten) bracht twee angstige ploegen in de wei. Geen van beide teams wilde verliezen en beide teams creƫerden amper kansen. Hardegarijp won: 2-1.

Zowel Hardegarijp als ONT zitten in een positie dat er puntjes moeten worden gesprokkeld. 'Dus' werden risico's gemeden en dus was het gewoon een saaie pot voetbal die het aanzien nauwelijks waard was. Zeker in de eerste helft speelden beiden partijen 'angsthazenvoetbal'. Verwacht werd dat de tweede helft een kopie zou worden van de eerste. Dat werd het niet omdat ONT al snel op voorsprong kwam door een strafschop van Oebele Twijnstra. De thuisclub gaf gas en na de gelijkmaker door Anne Kromhout zette Rick de Groot Hardegarijp vanaf de strafschopstip definitief op voorsprong: 2-1.