Markt in Morra

MORRA - Kom op 28 oktober tussen 10.00 en 16.00 uur gezellig naar de najaarsmarkt in Dorpshuis 'De Stikel' aan de Achterwei 1 in Morra en geniet van de sfeervolle stands met uiteenlopende producten.

Er is voor ieder wat wils: van kleding en beautyproducten tot bloemen en woonaccessoires. Doe inspiratie op of shop alvast de cadeautjes bij elkaar voor de feestdagen. Geniet van al het lekkers bij de bakkersstand en doe mee met de loterij voor leuke prijsjes.

Herfstfair De Wiken

DRACHTEN - Zaterdag 4 november van 14.00 tot 17.00 uur wordt er in wijk- en zorgcentrum De Wiken, locatie van ZuidOostZorg, een herfstfair georganiseerd.

Voor iedereen, jong en oud, is van alles te beleven op de markt. Kom shoppen op de herfstfair met marktkramen van verschillende lokale ondernemers en handgemaakte producten.
Op de markt kan men genieten van livemuziek en Fryske ferhalen. Tijdens en na het shoppen zijn er vers gerookte palingen en poffertjes. De Herfstfair vindt plaats in De Wiken, Dwarswijk 346a in Drachten.                                          

Herfstmarkt

KOLLUM - Bij Bloemenpararadyske, aan het Paradyske 3 in Kollum, wordt 28 oktober van 10.00 tot 17.00 een herfstmarkt gehouden met leuke en unieke standhouders met een verhaal en hun producten.

Er wordt verder wol gesponnen en poffertjes gebakken voor het goede doel en de winkel is gevuld met allemaal nieuwe producten en cadeautjes.

'Helen doe je zo!'

DRACHTEN - Op woensdag 1 november om 19.30 uur geeft schrijver en poly-energetisch therapeut Humphrey Isselt een lezing over 'Helen doe je zo!' in de brede school De Drait, Flevo 190 in Drachten.

Helen is meer dan een operatie of een medicijn. Veel mensen weten dat gezond zijn anders voelt. Leer hoe je weer in balans komt en jezelf kunt helen. Toegang: € 7,50 inclusief koffie/thee. Aanmelden aanbevolen op presentaties@humphrey-Isselt.nl.

Expositie 'Spiegel'

DE WILGEN - Bij Galerie Buitengewoon aan de Dr. Heawei 52 in De Wilgen is de laatste kans om de expositie Spiegel (van een leven) te bezoeken.

Op 28 en 29 oktober is Galerie Buitengewoon open van 13.00 tot 1700 uur. In Spiegel van een leven zijn schilderijen van Rein Pol en beelden van Jitse Sikkema te zien.