Hardlopen in nacht

SUMAR - Zo'n 20.000 kinderen in Nederland hebben een spierziekte. Loopclub Burgum houdt een WintertijdChallenge om zoveel mogelijk geld op te halen voor de stichting Spieren voor Spieren.

Met de organisatie van het evenement hardlopen@klein zwitserland wordt een steentje bijgedragen om het ziek zijn voor deze kinderen zo draaglijk mogelijk te maken. Sport in de nacht van 28 op 29 oktober (op het moment dat de klok een uur terug gaat) mee en zet jouw gezonde spieren in voor zieke spieren. Verlichting van jezelf is van essentieel belang. Er zijn twee rondes uitgezet, een grote van 5,7 kilometer en een kleine van 0,9 kilometer. Het evenement is van 02.00 uur tot 03.00 uur (wintertijd 02.00) uur. Start is bij de Essity Papierfabriek, aan de Solcamastraat 24 in Sumar.
Opgave kan via de speciale website https://burgum.wintertijdchallenge.nl

In de vooravond van 28 oktober houdt Loopclub Burgum ook een Kidsrun, van 19.00 uur tot 20.00 uur. Inschrijven kan door een email te sturen naar kidsrun-sumar@outlook.com. Meer informatie over de kidsrun of een donatie achterlaten voor één van de kinderen die u of jij wilt sponsoren? Dan kan dat ook via de website: https://burgum.wintertijdchallenge.nl of door het sturen van een SMS met de tekst 'WINTERTIJD' naar 4333 (kosten eenmalig € 3).