Ongelukkige momenten breken ONT op

LEMMER - Twee ongelukkige momenten zorgden ervoor dat ONT bij rust met 2-0 achter stond tegen koploper CVVO. Wat ONT daarna ook probeerde, de aansluitingstreffer kwam er niet.

De eerste de beste mogelijkheid voor CVVO was ook direct een goal. Aart Speerstra profiteerde van matig ingrijpen van ONT-doelman Bruinja. Een door scheidsrechter Muitjens gegeven strafschop betekende 2-0. In de tweede helft was het duidelijk dat CVVO niet van plan was zich bovenmatig in te spannen. ONT deed dat wel en dwong ook kansjes af. Maar het zat de Opeindenaren niet mee. Wytze Pilat, Dion Smits en Joeke de Vries misten kansen. CVVO profiteerde vlak voor tijd van het aandringen van ONT en scoorde een derde treffer. Zaterdag staat om 14.30 uur de wedstrijd Hardegarijp - ONT op het programma.