Moestasj in slotfase langs Five Pack

GRONINGEN - Zaterdag speelden de basketballers van Five Pack in Ureterp in Groningen tegen Moestasj. De wedstrijd ging lang gelijk op, maar op het einde trokken de Ureterpers toch aan het kortste eind.

In het tweede kwart waren beide teams aan elkaar gewaagd. De ruststand was 50-50. Na rust zorgden center Lennart Hoving en Raymond Krakou voor een aantal belangrijke scores. Driepunters van Maarten de Boer en de sterk spelende Martijn Wielinga zorgden ervoor dat Five Pack op gelijke hoogte bleef met de Groninger tegenstander. In het laatste kwart kwamen de mannen van Five Pack in foutenlast en had Moestasj de langste adem: eindstand 76-73. Vrijdag 27 oktober speelt Five Pack om 20.45 uur in De Wier in Ureterp tegen Groene Uilen 3 uit Groningen.