De selectie van TFS is in nieuwe tenues 
gestoken.
De selectie van TFS is in nieuwe tenues gestoken. Foto: Linda van der Meer

Voetballers TFS terug in vijfde klasse

DRACHTSTERCOMPAGNIE - Na twee jaar in de recreatieve klasse te hebben gespeeld, is voetbalvereniging TFS dit seizoen weer terug in vijfde klasse standaard van het amateurvoetbal.

Doordat vorig seizoen veel jeugdspelers de overstap naar de senioren hebben gemaakt, heeft TFS op dit moment zelfs twee seniorenteams. Naast deze twee teams beschikt TFS sinds kort ook weer over een damesteam. Mede door de komst van een negental dames van v.v. ONB was dit alles mogelijk. De A-selectie van de TFS bestaat uit twintig spelers, waarvan een gedeelte wekelijks met het tweede elftal voetbalt. Trainer is de 53-jarige Gerke Hoogeveen uit Zevenhuizen. Met elftalleider Bert Nijmeijer probeert hij het eerste elftal weer aan het voetballen te krijgen. Uiteraard hoort bij een nieuwe start ook een nieuw tenue. Voor de eerste competitiewedstrijd werd het traditionele zwart/groene tenue aan de spelers uitgereikt.

Op de foto staande van links naar rechts: Gerke Hoogeveen (trainer), Rienk Jan Bron, Jogchum Otten, Farshid Sheni, Siemen Couperus, Frits van der Meer, Chris Visser, Jille Peters, Tim Nijmeijer, Bert Nijmeijer (leider), Durkje Reitsma en Barry de Wagt (sponsoren). Op de hurken van links naar rechts: Jordan Rezelman, Ronald Buursma, Nick de Roos, Stephan Orsel, Thijs Boiten, Jesse Kats, Dani Rezelman, Tygo Bron en Aaron van der Heide.