Het North Frisian Percussion Corps is te zien en te horen in De Doelstien in Dokkum.
Het North Frisian Percussion Corps is te zien en te horen in De Doelstien in Dokkum. Foto: Johan van Dekken

Show North Frisian Percussion Corps

DOKKUM – Zaterdagavond 28 oktober is publiek welkom op de jaarlijkse Shownight van het North Frisian Percussion Corps (NFPC) in de Sporthal De Doel stien in Dokkum.

Op deze avond staat het programma in het teken van het zestigjarig bestaan van het NFPC. Het thema is dan ook 'Then vs. now'. Er wordt af en toe in het verleden gekeken, maar vooral ook naar de toekomst!

Spectaculaire acts in
De Doelstien

Het NFPC sluit het seizoen af met een verrassende show met verschillende acts van de Rhythmgirls, jong NFPC, de guards, de BoniBeatz en een Mystery Act. Er is hard getraind en gerepeteerd om spectaculaire acts te laten zien. De uitvoering belooft een waar spektakel te worden voor jong en oud.

Het NFPC en de RhythmGirls verwelkomen u graag op zaterdag 28 oktober vanaf 19.30 (deuren open 19.00 uur) in sporthal de Doelstien in Dokkum.

Na afloop is er een after-party waar de leden van het NFPC met zoveel mogelijk mensen het glas willen heffen op dit zestigjarig jubileum, dus ook hier is iedereen welkom. De toegang is geheel gratis. Kijk voor meer informatie op de site
www.nfpcdokkum.nl.