Blogworkshop in de bibliotheek

DRACHTEN - De Drachtster blogger Liset van der Stoep, van de succesvolle blog www.beautydagboek.com geeft op zondag 22 oktober de workshop Bloggen en Vloggen in Bibliotheek Drachten. Deelnemers leren alles over het opzetten van een blog, het maken van YouTube-video's, productfotografie en het schrijven van vlotte blogteksten.

Liset vertelt over hoe zij haar blog Beautydagboek is gestart, geeft waardevolle tips over hoe te beginnen met bloggen en/of vloggen en hoe je er iets mee kunt verdienen. Je kunt tijdens deze workshop kiezen uit twee onderdelen: Bloggen en Vloggen. Bij de sessie Bloggen bedenk je een naam voor je (toekomstige) blog, oefen je met het schrijven van een pakkende blogpost en leer je hoe je mooie foto's voor je blog kunt maken.

Bij de sessie Vloggen denk je na over welk onderwerp jij filmpjes wilt gaan maken. Je gaat oefenen met het maken van een video en krijgt tips hoe je dit het beste aan kunt pakken. Met een beetje geluk heb je aan het einde van de workshop je allereerste video gemaakt! De blogworkshop is bedoeld voor iedereen vanaf 12 jaar.

Kosten bibliotheekleden: € 8.00. Kosten niet-leden: € 10.00. Zondag 22 oktober, 14.30 uur.