Futsal Dragten onderuit tegen LTC

DRACHTEN - Futsal Dragten speelde vrijdag pas haar tweede competitiewedstrijd van het seizoen. Ma de winst in de eerste wedstrijd moest men nu de punten meegeven aan het Drentse LTC.

Op zich was de zege van de mannen uit Assen - gezien de kansen - misschien wel terecht, maar Futsal Dragten deed zichzelf tekort door enkele opgelegde kansen niet te benutten. Al in de tweede minuut kwam LTC op 0-1, maar twee doelpunten van Marco Braaksma brachten de Dragtsters in de vijftiende minuut op een 2-1 voorsprong. In de tweede helft kwam LTC op 2-2. Even later viel ook de 2-3, zodat Dragten in de achtervolging moest. Een vrije trap werd door Tim Hof hard in de verste hoek geschoten voor de gelijkmaker, maar twee minuten later nam LTC opnieuw de leiding. De drang om zo alsnog de gelijkmaker te scoren, had bijna succes, maar in de slotminuut sloeg LTC toe: 3-5. De scheidsrechter liet opvallend lang doorspelen, waardoor er nog twee doelpunten vielen. Eerst zorgde Dennis de Vries voor 4-5, maar een Asser schot vanaf de middellijn was in de allerlaatste seconden van de wedstrijd raak: 4-6. Zo bleef Futsal Dragten met lege handen staan en zal men vanavond (woensdag) bij ONR in Peize zich willen herstellen.