Boksgala

LEEUWARDEN - Boksschool Frisia uit Leeuwarden en Boksschool de Wâldhoek uit Twijzelerheide organiseren zaterdag 14 oktober het bokstoernooi 'Laatste Ronde' in de bokstempel Zalen Schaaf in Leeuwarden.

Tot en met 2018 kunnen de boksers nog terecht in Zalen Schaaf, waarna deze misschien zal moeten wijken voor woningbouw. Daarom is er een grote kans dat dit bokstoernooi De Laatste Ronde zal zijn in Zalen Schaaf aan de Breedstraat 48. De aanvang van het bokstoernooi is 19.30 uur. Kaarten in de voorverkoop kosten 15 euro, en aan de deur 20 euro.

Eindelijk winst TFS

NORG – De korfballers van TFS uit Drachtstercompagnie wonnen zondag van DES.

DES had voor deze wedstrijd twee punten binnengehaald in deze veldcompetitie. TFS stond nog steeds op nul punten. Meteen na een 1-0 achterstand door een strafworp, maakte Jildou van der Vee gelijk. Toch wist DES weer met twee afstandsschoten op 3-1 te komen. Na de vakwissel trok Monique Postma met een strafworp en een vrije bal de stand weer gelijk. Met onder andere tweemaal Marrit Nijmeijer en Jitze van der Vlugt werd de ruststand op 6-10 gezet. Na rust werd de voorsprong vergroot. Na doelpunten van Jitze van der Vlugt, Wiltsje Siderius, Monique Postma en Remko Laanstra werd het 8-18. Het slotakkoord was voor Jitze van der Vlugt en Jildou van der Vee; eindstand: 14-23.