Inloopmiddag gitaar, bas, drums

BURGUM - Op zaterdag 14 oktober van 13.00 tot 16.00 uur organiseren drie docenten van cultuurcentrum de Wâldsang een inloopmiddag in Wâldsang, leslocatie Burgum (Schoolstraat 90).

Belangstellenden voor lessen op elektrisch en/of akoestisch gitaar, bas en drums zijn van harte welkom om vrijblijvend binnen te lopen. Drumdocent Adriaan Groffen en de gitaardocenten Menno Bonnema en Egbert Reidinga zijn aanwezig om kennis te maken, informatie te geven en proeflessen te verzorgen. Van jong tot oud, iedereen is welkom.

ADELE Project

BROEKSTERWALD - In doarps hûs de Pipegael in Broeksterwâld staat zaterdag 21 oktober om 20.00 uur een bijzonder project op de planken: the ADELE Project is een tribute aan één van de grootste popsterren aller tijden.

De talentvolle zangeres Jolanda Knecht heeft een geweldige stem en om haar in de huid van Adele te zien kruipen is sensationeel en ontroerend. Je voelt en beleeft alle energie en passie tijdens deze theatershow, gebaseerd op haar optreden in de Royal Albert Hall. The ADELE Project speelt met een extreem talentvolle zevenkoppige liveband alle hits van Adele in een intieme, bijna huiskamer-achtige setting. Kaarten kosten 15 euro, te koop in het doarpshûs of via info@depipegael.nl. Voor verdere informatie: www.adeleproject.nl

Rob Kamphues

DOKKUM - Donderdag 12 oktober van 19.30 tot 21.30 uur vertelt Rob Kamphues over zijn psychologische roman 'Hoor je me' in de Bibliotheek van Dokkum.

Tijdens een optreden in een tv-talkshow wordt Albert Vos getroffen door een herseninfarct. In de cruciale uren erna vergezellen zijn broer Joost en zijn ex-vrouw Machteld hem in het ziekenhuis. Zou Albert iets meekrijgen van wat tegen hem gezegd wordt terwijl hij in coma ligt? Nu Albert er misschien binnenkort niet meer is, kunnen ze hem nog één keer goed de waarheid vertellen. Rob Kamphues (1960) is schrijver, tv-presentator en cabaretier. De kosten zijn € 10,-voor bibliotheekleden en
€ 15,- voor niet-leden. Opgeven aan de balie bij de Bibliotheek of via www.ontdekdebieb.nl.

Celloconcert Haydn

ROTTEVALLE - Celliste Wytske Holtrop laat zaterdag 14 oktober om 20.00 uur samen met strijkersensemble Divertimento en blazers het Celloconcert in C van Joseph Hayn klinken.

Daarnaast speelt het ensemble werken van Andriessen, Wassenaar en Mozart. Voor € 10,- kunt u meegenieten in de Doarpstsjerke van Rottevalle.