Paralympische Talentdag

AMSTERDAM - De negende editie van NOC*NSF Paralympische Talentdag vindt op zondag 15 oktober plaats in het Friendship Sports Centre in Amsterdam. Sport Fryslân biedt Friese sporters met een handicap vervoer vanuit Friesland naar Amsterdam aan.

Op die manier wordt deelname aan de Paralympische Talentdag haalbaar voor iedere Friese sporter met een beperking. Sport Fryslân wil heel Fryslân in beweging krijgen, ook mensen met een handicap. Sport Fryslân vindt dat vervoer geen belemmering mag zijn om aan de Paralympische Talentdag deel te nemen. Om die reden zorgt Sport Fryslân voor vervoer vanuit Friesland naar het Friendship Sports Centre in Amsterdam.

Eerst aanmelden

Sport Fryslân regelt alleen het vervoer voor degene die een bevestiging van deelname hebben ontvangen van NOC*NSF. Aanmelden voor de talentendag kan via: www.paralympisch.nl/talentdag/meldjeaan.

Tijdens de Paralympische Talentdag krijgen sporters tussen de 12 en 35 jaar met een handicap de kans om in het programma van de nationale selectie te worden opgenomen. Belangstellenden voor vervoer vanuit Friesland naar de Paralympische Talentdag kunnen zich aanmelden via de website van Sport Fryslân: www.sportfryslan.nl/paralympische-talentdag.

Hier zijn ook de voorwaarden te vinden.