ONT haalt eerste drie punten binnen

FEANWALDEN - Niets wees zaterdag in de eerste helft op een overwinning voor ONT, maar het gebeurde toch. SC Veenwouden liet de voetballers uit Opeinde in de eerste helft in leven, door maar één keer te scoren.

ONT was in de tweede helft baas over de thuisclub en won uiteindelijk met 1-2. In de eerste helft liep ONT vooral achter de tegenstander aan. In de vierendertigste minuut werd het 1-0 door Klaas van der Veen van Veenwouden. Hoe anders werd de tweede helft. Vanaf de aftrap gaf ONT gas. Het speelveld werd klein gemaakt, waardoor SC Veenwouden nu wél duels moest aangaan en meestal bleek ONT winnaar. Door kopgoals van Frank Harmens en Hielke Knippels kwam ONT op voorsprong: 1-2. In de laatste tien minuten probeerde Veenwouden met opportunistisch voetbal nog een goal te maken.