Joy for People Gospel Choir uit Dokkum heeft plaats voor nieuwe zangers en muzikanten.
Joy for People Gospel Choir uit Dokkum heeft plaats voor nieuwe zangers en muzikanten. Foto: Ingezonden

Open repetitie Joy for People Gospel Choir

DOKKUM - Joy for People Gospel Choir uit Dokkum bestaat uit een enthousiaste en gedreven groep mensen uit de wijde omgeving van Dokkum. Het koor zoekt nieuwe zangers, een gitarist en een toetsenist.

Vanuit de gedeelde christelijke geloofsovertuiging en grote passie voor muziek, gaat het koor voor een hoge kwaliteit in zowel zang, visuele effecten en muzikale begeleiding. Uitdaging, plezier, samen het geloof uitdragen, energie en niet te vergeten zingen.

Spreekt dit je aan? En vind je het geweldig om te zingen? Kom dan gerust eens kijken of een paar noten meezingen bij een repetitie op maandagavond. Met name de heren en de sopranen kunnen nog wat extra stemmen gebruiken. Het koor repeteert in de kantine van de Noord Nederlandse Draadindustrie aan de Holwerderweg 33 in Dokkum. Je bent maandag vanaf 19.45 uur van harte welkom!

Extra herenstemmen, sopranen en muzikanten

Met ingang van het nieuwe seizoen (2017-2018) is het koor op zoek naar een gedreven gitarist, die zowel akoestisch als elektrisch, een mooie touch kan geven aan de diversiteit van repertoire, van ingetogen ballads tot uitbundige gospelrock en stevig begeleide gospel met groovy ritmes.

Tevens is Joy for People op zoek naar een gedreven toetsenist, die op synthesizer de juiste kleuring kan geven aan de muziek. Wil je kennismaken met het koor, heb je ambitie om bij Joy for People te komen spelen of wil je proeven of spelen bij een gospelkoor iets voor je is? Kom dan 9 oktober naar de open repetitie. Meer informatie: www.joyforpeople.nl