Muziekvoorstelling in museum Dr8888

DRACHTEN - Op zaterdag 7 oktober om 14.30 uur is de muziekvoorstelling Menschen-Worte vanaf 14.30 uur in Museum Dr8888 te zien.

De voorstelling is ontwikkeld door Stichting KNARS samen met het Kröller-Müller Museum en is een ode aan het poëtische werk van dadaïst Hans Arp. Samen met componiste Astrid Kruisselbrink en regisseur Marc Pantus brengen vier musici de humoristische en beeldende gedichten van Hans Arp op speelse wijze tot leven. De voorstelling viert het absurde van het menselijk bestaan. Deze intieme en theatrale muziekvoorstelling sleept het publiek mee naar de tijd van Dada en De Stijl van honderd jaar geleden en is speciaal aangepast aan de collectie van Museum Dr8888 en de tentoonstelling 'De Stijl en constructivisme in Noord-Nederland'.

Het is een middag voor de hele familie! Combineer de voorstelling met een bezoek aan de tentoonstelling 'De Stijl en constructivisme in Noord-Nederland'. Er vindt deze middag, speciaal voor kinderen, een leuke workshop in het Kinderatelier plaats onder leiding van studenten Vormgeving van ROC Friese Poort. Prijs: € 15,- (inclusief bezoek tentoonstelling en workshop in Kinderatelier). Kaarten reserveren via info@museumdrachten.nl of bel 0512-515647.