Ineke Kalteren, Afke Hoekstra en Janetta Hendriksma spelen 'Vrouwenpraat'.
Ineke Kalteren, Afke Hoekstra en Janetta Hendriksma spelen 'Vrouwenpraat'. Foto: Ingezonden

Theater in Tytsjerk: Vrouwenpraat

TYTSJERK - Gijsje (27), Saskia (41) en Elise (63) zijn drie vrouwen die bij elkaar in de buurt wonen en regelmatig samen koffiedrinken. De gesprekken die ze hierbij voeren gaan vooral over elkaars leven en huishouding, hoewel ze alle drie stellig ontkennen huisvrouw te zijn.

Zondag 29 oktober vanaf 15.00 uur is er Yn 'e Mande op de Noarderein 1 in Tytsjerk een 'noflike mandemiddei' met theater.

Het verhaal

Belangrijke wendingen in het leven van Gijsje, Saskia en Elise leiden er bij alle drie toe dat ze gedwongen worden na te denken over het 'huishouden' dat ze voeren. De onderwerpen in het stuk zijn zeer herkenbaar voor vrouwen, maar zeker ook voor mannen die hun eigen partner hierin zullen herkennen. Wat zorgt voor hilarische momenten.

Vol humor

Vrouwenpraat is een humoristische voorstelling vol herkenbare situaties, waarin drie vrouwen praten over elkaars leven en huishouding. Het gaat over ontploffende wasmanden, kindertractaties en sexy mannen.

Spelers en regie

De spelers zijn Janetta Hendriksma, Afke Hoekstra en Ineke Kalteren (uit Tytsjerk). De regie is in handen van Ger de Wal.

Kaarten

Kaarten bestellen en meer informatie: www.deblauetoer.com of www.facebook.com/vrouwenpraat.