Puntloze rentree ONT tegen SC Joure

OPEINDE - De rentree in de tweede klasse bracht ONT geen punten. Het geroutineerd spelende SC Joure nam met de 1-2 einduitslag de drie punten mee naar Joure. Op basis van de tweede helft verdiende ONT wel een puntje.

ONT nam het heft direct in handen en al in minuut één had de 1-0 op het scorebord kunnen staan. De Jouster doelman redde daarna ook nog op een prima schot van Wytze Pilat. Verdedigend stond het goed bij ONT en er was een stilstaande situatie voor nodig om SC Joure op voorsprong te laten komen. Jelte ter Heide kopte raak uit een corner. De 0-2 was een wereldgoal. Vanaf 30 meter schoot Nicky Sauer de bal stijf in het kruis. In de tweede helft was ONT minimaal gelijkwaardig aan de bezoekers. De aansluitingstreffer door Otto Kooi viel pas drie minuten voor tijd.