De hoveniers van Folmar weten raad met elke tuin.
De hoveniers van Folmar weten raad met elke tuin. Foto: Ingezonden

Folmar Hoveniers: specialisten in
tuin- en groenonderhoud

BURGUM - Steeds meer bedrijven, organisaties, instellingen, verenigingen van eigenaren (VvE's) en particulieren vertrouwen op de hardwerkende, vriendelijke en betaalbare hoveniers van Folmar. Tegen scherpe tarieven houden ze elke tuin, groot en klein, in topconditie.

De scherpe tarieven zijn mogelijk doordat Folmar Hoveniers werkt met een mix van hoveniers en hardwerkende studenten. En er is geen duur kantoorpand, er wordt gewerkt vanuit een loods in Burgum.

De hoveniers gebruiken
milieuvriendelijke middelen

"Wij zijn gespecialiseerd in tuin- en groenonderhoud. Zowel particulieren als zakelijke partijen kunnen bij ons terecht voor het tuin- en groenonderhoud", vertelt Mark van der Wal. "Van grasmaaien en het snoeien van heggen, tot het complete onderhoud van bijvoorbeeld een bedrijfstuin, alles is mogelijk. We maken daarbij gebruik van moderne, milieuvriendelijke middelen, denk aan onkruidbestrijding met heet water en het gebruik van accugereedschap.

Steeds meer mensen kiezen voor kwaliteitsonderhoud tegen scherpe tarieven. Zo werken wij voor veel particulieren in de regio en daarnaast hebben wij meerdere bedrijfsterreinen en kantoorcomplexen in beheer. Ook voor enkele VvE's, een school en een zorginstelling verzorgen wij het terreinonderhoud."

Benieuwd geworden? Folmar Hoveniers hanteert een scherp uurtarief van € 24,50 inclusief btw. Meer weten? Kijk op
www.folmar.nl of bel 0511-700233.