Diner tegen de eenzaamheid

DRACHTEN - Tijdens de landelijke 'Week tegen eenzaamheid' organiseert Stichting Hart van Hoop een diner, op vrijdag 29 september in Drachten.

Stichting Hart van Hoop biedt de gelegenheid om samen met uw naaste lekker te dineren. Iedereen die daar behoefte aan heeft, mag aanschuiven, in Wijkcentrum De Utwyk te Drachten.

"Wij vragen u een bijdrage van 3,50 euro per persoon voor deze maaltijd in het kader van de Week tegen Eenzaamheid. Een maaltijd om aan te schuiven en met elkaar in contact te komen en nieuwe verbindingen aan te gaan."

Toegang is voor een ieder die niet eenzaam wil zijn of zich eenzaam wil voelen. Inloop vanaf 16.30 uur, in Wijkcentrum De Utwyk, Oud Ambacht 116, Toegang: € 3,50. Voor meer info: e-mail: info@hartvanhoop.nl of tel. 06 - 40 23 72 79.

Stichting Hart van Hoop is een groep christenen: "Wij weten dat Jezus zich uitstrekt naar de eenzame, de geringe, de zieke, de kleine, de arme en de impopulaire mens. Onze doelen zijn: ontmoeten, verbinden en ontwikkeling van mensen, waardoor eenzaamheid teruggedrongen kan worden. En samen delen en sociale betrokkenheid bevorderen."