Wêz Handich/DOW pakt op de valreep de punten

ROTTEVALE - Zondag stond er voor de korfballers van Wêz Handich/DOW uit Rottevalle en Eastermar een belangrijke wedstrijd tegen DOT uit Oss op het programma. Die werd gewonnen.

Beide ploegen konden de punten goed gebruiken om zo afstand te nemen van de laatste plaats. De wedstrijd verliep vanaf het begin tot het einde gelijk op. Het mooiste doelpunt van de wedstrijd werd in de eerste helft gemaakt door Jan Zeinstra.

In de pauze stond er een stand van 10-9 voor Wêz Handich/Dow op het scorebord. De wedstrijd werd pas in de laatste minuut beslist, het stond 20-20. Teun Zuiderveld had het vizier de hele wedstrijd goed op scherp staan en maakte de beslissende goal, waardoor de eindstand 21-20 in het voordeel van Wêz Handich/Dow werd. Ook maakte Anne Zuiderveld zijn debuut in het eerste. Komend weekend speelt de ploeg in Almelo tegen AKC.