Startzondag Ontmoetingskerk Ureterp

URETERP - De opening van het nieuwe (kerk)seizoen van de PKN Ontmoetingskerk te Ureterp wordt dit jaar gehouden op zondag 24 september. Door de werkgroep is er een afwisselend programma opgezet. Voor deze startzondag is het thema is: Laat je horen!

Als gemeenteleden van de Ontmoetingskerk willen zich deze dag 'laten horen'. Dat begint al vroeg als de deelnemers in processie naar verzorgingshuis De Lijte vertrekken, onder begeleiding van de klanken van muziekvereniging De Bazuin.

De samenzang wordt in de Lijte gehouden, onder leiding van muziekvereniging De Bazuin. Vervolgens wordt in de open lucht gezongen voor de bewoners van Lijtehiem en Talant. Daarna gaan de deelnemers in optocht terug naar de kerk.

Ook de kerkdienst heeft als thema: Laat je horen. Muziekvereniging De Bazuin geeft daarna een koffieconcert. Met de klanken wordt opnieuw het thema bekrachtigd: Laat je horen.

Een barbecue geeft ruimte om elkaar te ontmoeten, waarna een live-optreden van Hanne de Vries volgt. Hanne de Vries (1984) is een aanbiddingsleider in hart en nieren. Hij wil graag door middel van muziek mensen helpen om Jezus te ontmoeten. Al jaren werkt hij als fulltime muzikant en reist hij door het hele land om op allerlei plekken muziek te maken. Zondag 24 september treedt hij op in de Ontmoetingskerk (Ureterp). Voor iedereen - ook als u niet iedere week of nooit naar de kerk gaat – staat de deur open. Iedereen is welkom.