Zesde editie Gospelevent Dokkum
zaterdagavond in De Herberg

DOKKUM - Zaterdag 23 september is de zesde editie van 'Gospelevent Dokkum', met optredens van Reni en Elisa Krijgsman, Jildou Bakker en Praiseband Puur.

Om 20.00 uur barst de muziek los, in de PKN-kerk De Herberg, Harddraversdijk 1 in Dokkum. Jildou Bakker is zangeres, geboren en opgegroeid in Friesland. Op haar zestiende nam ze samen met een vriendin als duo een CD op. 10 maart 2017 is Jildou haar debuut-solo-CD 'Openhartig' uitgekomen.

Het echtpaar Reni en Elisa Krijgsman is "vaak getuige geweest van de herstellende, genezende, verdiepende kracht van muziek". Hun repertoire is grotendeels zelf geschreven en Nederlandstalig. De muziek die ze maken wordt beschreven als hartverwarmende, relaxte pop in de stijl van bijvoorbeeld Marco Borsato. In 2016 is het duo genomineerd voor de Zilveren Duif Award.

Praiseband PUUR is een gezellig team met talenten die diverse gemeenten muzikaal ondersteunen. Hun thuisbasis is de kerk te Drachtstercompagnie waar ze regelmatig een Praise- of Tienerdienst begeleiden. PUUR staat garant voor muzikaliteit.

Kaarten zijn te bestellen in de voorverkoop voor € 10,- en aan de kassa voor € 12,50. Voorverkoop is via www.gospeleventdokkum.nl of bij de evangelische boekwinkels te Dokkum en Damwâld. Ook bij Rosier Dokkum. Zaal open: 19.30 uurr.