Tet Rozendal treedt met haar kompanen van de muziek-theatervoorstelling 'De Brekbere Sirkel' op met muziekvereniging Joost Wiersma.
Tet Rozendal treedt met haar kompanen van de muziek-theatervoorstelling 'De Brekbere Sirkel' op met muziekvereniging Joost Wiersma. Foto: Ingezonden

Herfstconcert Joost Wiersma met Tet Rozendal

BURGUM - Het jaarlijkse herfst concert van muziekvereniging Joost Wiersma uit Jistrum vindt plaats op zaterdag 7 oktober vanaf 20.00 uur in PKN-kerk De Ikker in Burgum.

Na succesvolle optredens met diverse bekende artiesten, treedt Joost Wiersma dit jaar op met Tet Rozendal. Zij neemt bovendien haar kompanen van 'Brekbere Sirkel' mee.

Het afgelopen theaterseizoen was Friesland in de ban van de swingende Friestalige muziektheatervoorstelling 'De Brekbere Sirkel': een schrijnende love-story vol Amerikaanse rootsmuziek. Speciaal voor dit concert treedt de zevenkoppige Brekbere Sirkel Band nogmaals op, met onder andere Tet Rozendal, Gurbe Douwstra en Wybo Smids. Ze spelen nummers uit de voorstelling van Johnny Cash, Alisson Krauss, Emmylou Harris en Waylon Jennings. Joost Wiersma heeft zich van haar beste kant laten zien tijdens het laatste Wereld Muziek Concours in Kerkrade.

De muziekvereniging behaalde het hoogst aantal punten met het verplichte werk en wist uiteindelijk als tweede te eindigen in de competitie van de eerste divisie. Tijdens het herfstconcert wordt nog eens één van de gespeelde stukken ten gehore gebracht. Het zal een avond worden waarbij u kunt genieten van een gevarieerd programma waar Joost Wiersma stukken ten gehore zal brengen, waar Tet Rozendal en het orkest samen zullen optreden en waar de soliste samen met de Brekbere Sirkel Band zal optreden. Bestel kaarten via: kaartverkoopjw@hotmail.com of bel met Dineke Homan: 06-83539837 (na 18.30 uur). Het concert begint om 20.00 uur.

De toegangsprijs bedraagt voor donateurs € 10, in de voorverkoop € 12.50 en aan de kassa € 14.00.