Winst Futsal Dragten tegen De Herauten

DRACHTEN - Met nieuweling Jeroen Dragt in het doel begonnen de zaalvoetballers van Futsal Dragten aan de wedstrijd tegen De Herauten.

Ondanks enkele kansen over en weer duurde het tot de negentiende minuut voor de stand op het scorebord wijzigde. Marco Braaksma probeerde het met een laag afstandsschot: 1-0. Vlak voor rust werd deze stand verdubbeld door Rachid Akdim. De tweede helft was nog geen twee minuten oud, toen Mark Kooistra voor de 3-0 tekende. Maar de slordigheid bleef in het spel van Dragten en zo kon De Herauten de 'hatelijke nul' van het bord halen.

Met de keeper als vijfde veldspeler werd nog eenmaal druk gezet door De Herauten, maar dat gaf Dragten de mogelijkheid om een vierde doelpunt te produceren.