Eerste nederlaag Harkemase Boys tegen ACV

ASSEN - Harkemase Boys leed zijn eerste nederlaag van het seizoen. In Assen verloor de ploeg met 3-1 van ACV.

Een slechte start van Harkemase Boys leverde al snel een achterstand van 2-0 op. De Assenaren kwamen al binnen tien minuten op voorsprong. Dennis van Duinen verspeelde de bal op eigen helft aan Nick Westebring. Romano Djababoe pikte de bal op en ging een een-tweetje aan met Westebring. Karel IJzerman voorkwam dat Djababoe in het strafschopgebied van Harkemase Boys aan de bal kwam, maar bracht daarmee wel per ongeluk Pascal Huser in balbezit. De spits zette ACV op 1-0. De beginfase werd nog slechter voor Harkemase Boys toen het 2-0 werd. Karel IJzerman bracht met een doelpunt weer wat hoop voor Harkemase Boys. In blessuretijd besliste Djababoe het duel: 3-1.

Zaterdag komt Spakenburg naar De Bosk. Dat duel begint om 14.30 uur.