Wilbert Huitema (rechts) in duel tegen SC Twijzel.
Wilbert Huitema (rechts) in duel tegen SC Twijzel. Foto: Ingezonden

Harkema-Opeinde uitgebekerd

HARKEMA - Het bekertoernooi krijgt voor VV Harkema-Opeinde geen vervolg. Ook wedstrijd nummer twee leverde 'De Heide' geen punten op. Nieuwbakken derdeklasser Twijzel zegevierde op sportpark De Bosk terecht met 1-2.

Al na 23 minuten was de stand 0-2. In minuut negen scoorde de van Be Quick Dokkum overgekomen Wiebe Aardema op aangeven van Wietze van der Valle. Nog mooier was de tweede treffer van de bezoekers. Een aanval over drie schijven werd door Hielke van der Meulen afgerond.

Tussen de 0-1 en de 0-2 door had Hille Postma de gelijkmaker op zijn schoen. Geheel vanuit het niets kwam de ploeg van trainer Willem Schokker in de negenentwintigste minuut toch nog terug in de wedstrijd door Hilbrand Benedictus. De 1-2 werd de eindstand.