Beilen met tien man sterker dan ONT

BEILEN - Het begon zo mooi voor ONT tegen VV Beilen, met al na acht minuten een 0-1 voorsprong. Door een rode kaart voor Beilen vlak voor rust kantelde de wedstrijd in het nadeel van ONT.

Want in de tweede helft legde Beilen met veel inzet ONT de wil op en werd de achterstand omgebogen in een verdiende 2-1 overwinning. ONT liet het voetballen aan de thuisploeg en probeerde via de omschakeling gevaarlijk te worden. Dat had na acht minuten succes. Dennis Bakker scoorde op aangeven van Hendrik Mulder. Achteraf was de vierenveertigste minuut het kantelpunt. Patrick Doldersum pakte zijn tweede gele kaart en mocht inrukken. De tien Beilenaren hielden ONT vijfenveertig minuten lang onder druk. ONT kwam er niet meer aan te pas en door doelpunten van Koen Hollemans en Rick Koops won Beilen met 2-1.