Mantelzorg Award?

DANTUMADIEL - De Mantelzorg Awards worden uitgereikt aan mensen die een mantelzorger steunen. Mantelzorgers uit de gemeente Dantumadiel kunnen tot en met 8 oktober hun beste steun nomineren via www.mantelzorgawards.nl

De genomineerden kunnen op allerlei manieren een mantelzorger steunen. Het gaat om kleine, eenvoudige voorbeelden van medemenselijkheid die voor mantelzorgers het verschil maken. Uit alle genomineerden selecteert de jury tien finalisten die vanaf 17 oktober doorgaan naar de stemronde van de Mantelzorg Awards. Van 17 oktober tot en met 31 oktober kan er gestemd worden op deze tien finalisten.

Lotgenoten angst

LEEUWARDEN - Op 12 september start de Angst-, Dwang- en Fobie- Stichting een lotgenotengroep voor mensen met angst- of dwangklachten. Begeleid door ervaringsdeskundigen.

Er wordt niet veel gepraat over leven met een angst- of dwangstoornis, maar veel Nederlanders hebben hier dagelijks mee te maken. Alle deelnemers van deze groep hebben dwangklachten, en dat zorgt voor herkenning. Zij komen maandelijks bij elkaar vanaf vandaag, bij AanZet in Leeuwarden.
(www.adfstichting.nl)