Op zoek naar nieuwe vorm en inhoud van het nieuwe
Burgum-magazine.
Op zoek naar nieuwe vorm en inhoud van het nieuwe Burgum-magazine. Foto: Foto: Monique Dijksman

Nieuw magazine over Burgum in de maak

BURGUM - Achter de schermen wordt inmiddels alweer gewerkt aan een nieuwe editie van het Burgum heeft meer-magazine. Aline Sprokkereef vertelt: "We hebben zo ontzettend veel leuke reacties gehad op de eerste uitgave, dat we nu zeer gemotiveerd aan een nieuw en fris blad beginnen."

"Wij zijn als ondernemers trots op ons dorp. Hier is altijd iets te doen en dat willen we met elkaar delen door het Burgum heeft meer magazine. De eerste uitgave is zeer enthousiast ontvangen. Inwoners waardeerden het om over hun eigen dorp te lezen en toeristen gebruikten het om meer te weten te komen over de omgeving. Campings gaven aan dat de bladen haast niet aan te slepen waren.

Het nieuwe blad zal nog uitgebreider worden dan het vorige. Dat houdt in dat we, naast artikelen waarin ondernemers vertellen over hun passie, veel aandacht zullen besteden aan alles wat de mensen in Burgum bezighoudt: leuke onderwerpen voor verhalen, mensen, de omgeving en achtergronden. Burgum heeft meer magazine wordt van de ondernemers en de inwoners samen. Alle ideeën zijn dan ook welkom. Wie een idee heeft kan het insturen via het formulier op www.burgumheeftmeermagazine.nl.
De initiatiefnemers doen alle werkzaamheden op vrijwillige basis, het blad wordt gemaakt door professionele vormgevers en ontwerpers. Het zal weer een mooi bewaarexemplaar worden, maar dan in een fris jasje. Wat blijft is de leesbaarheid en de waarde voor de regio." Burgum heeft meer magazine komt in het voorjaar van 2018 uit.