Cursussen SeniorWeb Burgum van start

BURGUM - SeniorWeb Burgum houdt op zaterdag 23 september weer een inschrijfochtend voor computercursussen. Deze inschrijfochtend is van 11.00 uur tot 12.30 uur in de Openbare Bibliotheek, Schoolstraat 27 in Burgum.

De ochtend is bedoeld voor alle veertigplussers die óf voor het eerst met de computer aan de slag willen óf die wat meer willen weten. Er worden diverse cursussen gegeven. Cursussen voor de computer, de laptop maar ook cursussen voor iPad en Tablet.

De cursussen worden doorgaans klassikaal gegeven. Hebt u echter specifieke vragen dan kunt u zich inschrijven voor een cursus LesOpMaat. Dit is een cursus die individueel wordt gegeven en precies op uw wensen is afgestemd.
Nieuw dit seizoen zijn onze workshops. Dit zijn korte cursussen (1 of 2 dagdelen) waarin u over een bepaald onderwerp meer te weten kunt komen. Hierbij valt onder andere te denken aan: smartphone, foto's, fotoalbum maken en Whatsapp (zie ook onze advertentie elders in dit blad).

Op de inschrijfochtend wordt een overzicht gegeven van alle cursussen die vanaf begin oktober worden gegeven. Docenten zijn dan aanwezig om uw persoonlijke vragen te beantwoorden. Wanneer u zich nu inschrijft voor één van onze cursussen wordt u bovendien een gratis (jaar)lidmaatschap van SeniorWeb aangeboden. Kijk op https://burgum.seniorweb.nl wat SeniorWeb allemaal te bieden heeft. U bent van harte welkom op zaterdag 23 september. Natuurlijk is alles vrijblijvend, het verplicht u tot niets.