Win met de Tientjesactie van Actief!

Burgum - Deze week vindt u in Weekblad Actief een acceptgirokaart. Het is een verzoek om het gratis bezorgde huis-aan-huisblad te steunen. Een donatie is geheel vrijwillig. U kunt er mooie prijzen mee winnen!

Weekblad Actief wordt elke woensdag brievenbus aan brievenbus verspreid in Noordoost Fryslân. Van de DDFK-gemeenten in het noorden tot de plaatsen Beetsterzwaag en Ureterp in het zuiden en van 'De Skieding' in het oosten tot de plaatsen Warten, Wergea en Warstiens in het westen. De totale oplage is 100.000 kranten, in negen gemeenten. Adverteerders geven het blad bestaansrecht. De samenstellers maken daar omheen een aantrekkelijke krant. Het doel: elke week een leeswaardige editie produceren, bomvol informatie over activiteiten in de regio en nieuws over sport en (lokale) politiek. Ook ondernemersnieuws, achtergrondartikelen en een uitgebreide agenda kenmerken Weekblad Actief.

U als lezer wilt natuurlijk een nieuwswaardige, gratis krant, naast de advertenties die ook hun nut bewijzen. Om de redactie voldoende armslag te geven, vragen wij een bescheiden bijdrage van (minimaal) tien euro. Vul de acceptgiro in en stort uw bedrag op NL76 RABO 0320 9014 59.

Uw gift wordt gewaardeerd. Wij verloten onder iedereen die tien euro of meer doneert twee cadeaubonnen, een van 150 en een van 100 euro. Vergeet niet uw adresgegevens op de acceptgirokaart te zetten, zodat wij contact op kunnen nemen met de gelukkige prijswinnaars!