Bibliotheek Drachten

DRACHTEN - Het najaarsprogramma van Bibliotheek Drachten/Smallingerland is bekend. Vanaf september start het nieuwe seizoen vol leuke activiteiten op het gebied van Lezen & Literatuur, Gezondheid & Gezin, Hobby & Vrije Tijd, Ontmoeting & Debat, Leren & Werken en Innovatie.

Het gehele najaarsprogramma is te vinden op de website www.bibliotheekdrachten.nl en in de nieuwe activiteitenbrochure. Deze brochure wordt huis aan huis verspreid (het weekend van 9 september) en is af te halen bij Bibliotheek Drachten. Op het gebied van Lezen & Literatuur komen er diverse grote schrijvers naar Drachten.

Je leven lang leren, dat kan in de bibliotheek! Volg een (gratis) cursus of workshop over een onderwerp naar keuze; zoals over tablets en smartphones, een spreekuur over moeite met lezen tot een cursus over het gebruik van de DigiD. Ook op het gebied van solliciteren en ondernemerschap is er een ruim programma. Voor jongeren van verschillende leeftijden zijn er activiteiten.

Zondag 1 oktober houdt Bibliotheek Drachten een feestelijke seizoensopening. Veel activiteiten zijn gratis te bezoeken. Tickets voor betaalde activiteiten zijn verkrijgbaar op de website www.bibliotheekdrachten.nl of bij de balie.