VV Buitenpost stunt niet in bekerduel

BUITENPOST - VV Buitenpost had zaterdag kunnen stunten tegen SC Genemuiden in de tweede kwalificatieronde voor de KNVB Beker. Na afloop overheerste dan ook teleurstelling bij de selectie over de gemiste kansen tegen de hoofdklasser en het 0-2 verlies.

Met name in de eerste helft hadden de Blauwkes hun goede spel moeten belonen met één of meerdere doelpunten. Uitblinker Jorrit Terpstra en Joran Olijve waren dichtbij een treffer. In de tweede helft kwam Buitenpost uit het niets op achterstand. Aanvoerder Berend Schootstra kreeg een uitgelezen kans om Buitenpost vanaf elf meter weer op gelijke hoogte te brengen, maar schoot hoog over.

Ver in blessuretijd maakte Genemuiden-spits Omar Kavak zijn tweede van de middag en bracht de eindstand op 0-2.