Sterk begin seizoen Harkemase Boys

ALMERE - Het is Harkemase Boys in het tweede seizoen van de Derde Divisie wederom gelukt om met een overwinning te beginnen: in Almere werd het 2-4 voor de Harkiten.

In de eerste helft drukte Jong Almere City het overwicht van de thuisploeg uit met twee doelpunten. Na de thee kwam er een beter Harkemase Boys uit de kleedkamer. Dit resulteerde erin dat de Friezen de 2-0-stand binnen twintig minuten ombogen tot een voorsprong van 2-3 door doelpunten van Berwout Beimers, een eigen doelpunt en Henny Bouius. Hierna ging Jong Almere City naarstig op zoek naar de gelijkmaker, maar scoren lukte de Almeerders niet meer. Toen Jan Hooiveld de 2-4 vlak voor tijd binnentikte was de wedstrijd gespeeld en namen de Boys de eerste drie punten van het seizoen mee terug naar Harkema. Net als vorig seizoen na één speelronde bezet Harkemase Boys samen met VVOG de twee bovenste plaatsen. Zaterdag treffen de teams elkaar op De Bosk.