Ie-peningsfeest

BURDAARD - Het culturele programma van MFC Het Spectrum is rond. Traditiegetrouw geeft MFC Het Spectrum in Burdaard de seizoensbrochure uit. GeĂ¯nteresseerden kunnen hem ophalen bij MFC Het Spectrum.

De seizoensopening staat gepland op zaterdag 2 september. Die dag staat in het teken van competitie en plezier tijdens het Ie-peningsfeest. Teams bestaande uit vier tot zes personen strijden om de wisselbokaal. Zij nemen het onder andere tegen elkaar op in de volleybalkooi en boven het water. Teams die mee willen doen kunnen zich opgeven via ruurdjantorensma@hotmail.com. De dag begint om 16.00 uur in en om het MFC.

Dansdag SwingInn

DRACHTEN – Danscentrum Swing Inn verzorgt zaterdagmiddag 2 september haar Drachtster Dansdag tussen 13.00 uur tot 16.30 uur met optredens in het centrum bij het Carillon.

Volgende week start SwingInn met inschrijvingen voor het komende winterseizoen en zijn er op verschillende avonden open huis. Dinsdag 12 en vrijdag 15 september worden van 19.30 uur tot 21.30 uur demonstraties van dansstijlen gegeven. SwingInn is gevestigd aan de Noorderdwarsvaart 3.