Yarden Crematorium Goutum organiseert op 17 september concert Gerrit Breteler

GOUTUM – Op zondag 17 september organiseert Yarden Crematorium Goutum voor de tweede maal een concert van kunstenaar en zanger Gerrit Breteler. Hij is vooral bekend door zijn prachtige schilderijen en vertolking van Friese liederen. De opbrengst van dit succes is bestemd voor Amref Flying Doctors.

Was het concert vorig jaar al een groot succes, dit jaar is de verwachting dat het concert weer een groot publiek op de been zal brengen. Gerrit Breteler zijn nieuwste cd is dan net uit en het concert bij Yarden Crematorium Goutum zal één van de eerste concerten zijn waarbij hij dit nieuwe album laat horen.

Aanvang van het concert is 14.00 uur, men is welkom vanaf 13.30 uur. Aanmelden kan via 058-2883558 of via e-mail: cre.goutum@yarden.nl.

Henk Meijer, locatiemanager bij Yarden Crematorium Goutum: "Evenals vorig jaar zal ook dit jaar de entree gratis zijn. Wel hebben wij gemeend om dit jaar een vrijwillige bijdrage te gaan vragen aan de bezoekers. De opbrengst hiervan zal gedoneerd worden aan Amref Flying Doctors".

Voor betere gezondheidszorg in Afrika

Henk Meijer, locatiemanager bij Yarden Crematorium Goutum: "Amref Flying Doctors werkt op alle niveaus van de gezondheidszorg: met dorpsvrijwilligers, stamhoofden, artsen, personeel in de klinieken, ministeries en de WHO. Hierbij proberen zij een brug te slaan tussen de informele en formele gezondheidszorg.

Met het vragen van een vrijwillige bijdrage hopen wij dat wij vanuit Yarden Crematorium Goutum een steentje bij kunnen dragen aan de strijd voor betere gezondheidszorg in Afrika.'

Over Yarden

Met bijna 100 jaar ervaring en een vereniging van bijna één miljoen leden is Yarden dé uitvaartorganisatie van heel Nederland. Als afscheidsspecialist ondersteunt en inspireert Yarden bij het organiseren en verzorgen van een passende begrafenis of crematie.

Door voorlichting en het initiëren van diverse activiteiten wordt bewustwording over leven, dood en afscheid bevorderd. Yarden maakt een persoonlijk afscheid voor iedereen bereikbaar en betaalbaar, omdat een goed afscheid mensen verder helpt.

Met 200 vrijwilligers, 900 medewerkers (waaronder 102 lokale uitvaartverzorgers), 41 uitvaartcentra, 25 crematoria en 9 begraafplaatsen in Nederland zit Yarden altijd in de buurt. Voor meer informatie: www.yarden.nl.

Ouderengym

DAMWALD - In september begint het vierde seizoen ouderengym in de sporthal in Damwâld. Bent u 60 jaar of ouder en wilt u meer gaan bewegen? Probeer een gratis gymles!

Fitaal mei Sport wil ouderen met sporten en bewegen langer gezond en vitaal te houden. Er worden in kleine groepen les gegeven zodat er persoonlijke begeleiding aanwezig is. Plezier en gezelligheid is tijdens het bewegen heel belangrijk, waar eveneens fanatiek kan worden bewogen. Na afloop is er gelegenheid voor een kopje koffie. De training is op ieders eigen tempo. Wilt u meer informatie of een keer meedoen? Neem gerust even contact op: tel. 06-41938492.