Zware nederlaag softbalsters

DRACHTEN - Door slecht weer stond het veld van het Groningse Caribe blank en werd besloten de softbalwedstrijd tegen Drachten Diamonds in Drachten te spelen.

Northern Star pitcher Elsa Croes en catcher Lilianne Land hadden een zware middag. De Groningse dames lieten haar mooie ballen gaan en belandden zodoende met vier wijd op de honken. Een tegenvaller van de goede slagploeg van Caribe.
De softbalsters van Drachten en Leeuwarden konden geen vuist maken aan slag tegen de snelle pitcher van Groningen. Er waren in de hele wedstrijd slechts twee honkslagen van Jitske de Roos en Aline Obbink. Obbink kon hieruit het enige punt scoren.
Twee mooie vangballen waren er van de jonge Jasmijn Voolstra. Verder vangballen van Jitske de Roos en Elsa Croes. Uitslag 31-1. "Deze wedstrijd gaan we gauw vergeten", aldus de coach van Drachten Diamonds/Northern Stars.
Zondag 3 september wordt er gespeeld in Deventer, zondag 10 september in Groningen (revanche) en zondag 17 september de laatste wedstrijd van het seizoen, in eigen huis tegen Zwolle.