VV Buitenpost speelt gelijk in oefenduel

BUITENPOST - VV Buitenpost heeft zaterdag verdienstelijk gelijkgespeeld tegen zondaghoofdklasser SWZ BOSO Sneek: 2-2.

Na ruim een kwartier passte nieuweling Joost Jesse Visser prima op Martijn van Roeden die met een even zo mooie voorzet Jorrit Terpstra bereikte. Deze twijfelde niet en tikte keurig binnen: 1-0. Na een half uur was het Rudmer Loonstra, die na voorbereidend werk van Van Roeden 2-0 voor Buitenpost scoorde. Vlak voor rust moest Buitenpost een tegendoelpunt incasseren en in de tweede helft maakte Gerben Visser gelijk: 2-2. Zaterdag 19 augustus komt Buitenpost voor het eerst in zijn voetbalgeschiedenis uit in het nationaal bekertoernooi. In de eerste kwalificatieronde van de KNVB-beker is ZSV uit Deurne de tegenstander op sportpark De Swadde. De wedstrijd begint om 14.30 uur.