Zondagse Sing-In in Kollumerzwaag

KOLLUMERZWAAG - Zondagmiddag 20 augustus starten Wietse en Tineke van der Heide uit Vriezenveen weer met hun bekende Sing-In in de Hof van Heden in Kollumerzwaag (naast het Lichtpunt).

Het gaat om het samen zingen van bekende liederen uit de bundel van Johannes de Heer, Glorie klokken en de diverse Opwekkingsbundels. Natuurlijk treden Wietse en Tineke enkele keren voor u op en zal Wietse een korte meditatie houden.

Ook is er gelegenheid voor ontmoeting en gesprek. Iedereen is van harte welkom op deze bijzondere middag, die altijd goed wordt bezocht.

Kent u Wietse en Tineke nog niet, dan is dit een prima mogelijkheid om hen eens te ontmoeten. Zij brengen ruim veertig jaar het evangelie door zang en prediking, in Friesland en ver daarbuiten. Zo bezoekt Wietse de Roma en Sinti in Amsterdam en heeft hij ook een grote groep fans in Belgiƫ.

Door het verzoekplatenprogramma 'Klankbord' van de lokale omroep Noord Oost Fryslan werden zijn liederen voor velen een bron van inspiratie, kracht en steun. Het begint 's middags 16.00 uur. De toegang is als altijd gratis.