Martin Mans en Jantine Kalkman in Earnewâld

EARNEWALD- Zaterdag 12 augustus om 20.00 uur geeft de bekende organist Martin Mans samen met trompettiste Jantine Kalkman een zomeravondconcert in Earnewâld.

De beide topmuzikanten brengen zowel solostukken als stukken voor orgel en trompet ten gehore. Het programma is gevarieerd. Er staan prachtige klassieke werken op, zoals de Barcarolle van Offenbach, de mars uit Aida van Verdi en de Toccata Suite Gotique van Boelmann. Daarnaast laat het duo bewerkingen horen van hedendaagse muziekstukken zoals Andrew Lloyd Webber en John Miles.

Uiteraard ontbreken ook de improvisaties van Martin Mans niet. Martin Mans (1965) begon al op jonge leeftijd met orgelspelen. Op 11-jarige leeftijd begeleidde hij diverse koren. De gedreven musicus geeft nu zo'n 250 optredens per jaar.

Jantine Kalkmans (1991) kreeg op haar negende haar eerste trompetles. Inmiddels heeft ze aan diverse cd-opnames haar medewerking verleend en heeft ze aan verschillende concertreizen deelgenomen naar Engeland, Canada, Duitsland, Amerika, Frankrijk en Zuid-Afrika. De toegangsprijs voor het concert is € 12,00 per persoon.