Meer uitleg over het Actief Road Trip Vakantiespel staat op pagina 19.
Meer uitleg over het Actief Road Trip Vakantiespel staat op pagina 19. Foto: Actief Media

Vier soorten prijzen zijn deze en volgende week te winnen met het 'Vakantiespel'

BURGUM - Wie kent nog de kaart van Europa uit z'n hoofd, inclusief de grotere steden van elk land?

Vele lezers zijn nog grootgebracht met landen als 'Tsjechoslowakije' en 'Joegoslavië', maar die landen hebben zichzelf - het ene vrijwel zonder en het andere met heel veel geweld - opgesplitst.

Het 'vakantiespel' op pagina 19 biedt u de kans uw actuele aardrijkskundige kennis te testen. Bovendien zijn er leuke prijzen aan verbonden, als u de juiste stad combineert met de juiste advertentie in dit blad.
U dient dan wel uw oplossing uiterlijk dinsdag 8 augustus in te sturen naar het postbusnummer dat rechts onderaan op pagina 19 vermeld staat, met voldoende porto. In de brievenbus stoppen van Actief Media aan de Schoolstraat 23 in Burgum, mag natuurlijk ook.

Volgende week komt er nogmaals een Vakantiespel in Weekblad Actief, dan met de vraag: welke gerechten zijn typisch voor welk land in de wereld?

De prijzen van deze week

De prijzen zijn deze week als volgt: Actief Media stelt een VVV-bon van twintig euro beschikbaar. Givani Cosmetics in Damwâld schenkt enkele parfums als leuke prijzen. Kip-restaurant De Kakelhof in Opeinde (tegenover de Intratuin) heeft een dinerbon ter waarde van vijftig euro beschikbaar. En Sanjesfertier bij Feanwâlden geeft twee setjes entreekaarten voor vijf personen.