Open Dag Kruidhof

BUITENPOST - Op woensdag 2 augustus (vandaag) is de 27e Natuurmarkt tijdens de Buitenposter Feestweek. Op deze dag zijn de botanische tuinen en het IJstijdenmuseum gratis open voor publiek. Er is een breed aanbod van standhouders met streekproducten, verzorgingsproducten, honing, accessoires en biologische zuivelproducten, groenten, kruiden en specerijen. De markt begint om 10.00 uur en duurt tot 17.00 uur. In het dorp Buitenpost is op deze dag ook een grote braderie en het jaarlijkse concours hippique. Er is extra parkeergelegenheid (betaald) bij Het West.

Wandelexcursie in de Alde Feanen

EARNEWALD - Wilt u op maandag 7 augustus van 20.00 tot 22.00 uur in de schemering mee op excursie onder leiding van een gids van It Fryske Gea? Geef u dan op voor vrijdag 4 augustus om 15.00 uur via het bezoekerscentrum, tel. 0511-53 96 18 (zolang er plek is). Deelname is voor leden van It Fryske Gea gratis op vertoon van de ledenpas, niet-leden betalen
€ 4,- per persoon. Trek waterdicht schoeisel en warme kleding aan. De wandeling gaat door moerasbos en rietvelden, terwijl het langzaam donker wordt in Nationaal Park De Alde Feanen.